Pštrosí vejce
![Pštrosí vejce](https://bujonka.s21.cdn-upgates.com/_cache/1/7/172f927c00c4e07648a738d67f252ea7-pstrosi-vejce-testoviny1.jpg)
Potřebujeme:
- 250g hovězího mletého masa
- 250g vepřového mletého masa
- 6 uvařených vajíček
- 4 syrová vajíčka
- 3-4 PL Bujónky Pečená paprika s chilli
- strouhanku
- pepř
Jak na to?
Nejprve si uvaříme 6 vajec natvrdo a oloupeme. Maso, syrová vejce, Bujónku, strouhanku a pepř důkladně promícháme. Takto zpracovanou hmotu rozdělíme na 6 částí. Z každého dílu utvoříme silnější placku do které opatrně zavineme natvrdo uvařené vejce. Pštrosí vejce obalíme ve strouhance a pokládáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme ve vyhřátě troubě cca 40 min na 190°C.
TIP: podáváme s vařeným bramborem, nebo bramborovou kaší. Skvělé jsou i za studena s čerstvým chlebem.
Galerie
![](https://bujonka.s21.cdn-upgates.com/_cache/8/2/82348af17a87cf151dd3e5f93c6d7fa4-img-6725.jpg)
![](https://bujonka.s21.cdn-upgates.com/_cache/9/6/9685e7b5252a7b2d674a23052f92440d-img-6755.jpg)