Bramborová chlebíčková pomazánka

Postup přípravy

Brambory uvaříme v osolené vodě ve šlupce a necháme vychladnout. Vychladlé brambory oškrábeme a nastrouháme na jemném struhadle. K bramborám přidáme nadrobno nakrájenou čerstvou cibuli, majonézu, Lučinu, hořčici, pepř, jarní cibulku nasekanou najemno a Bujónku, která nám pomazánku krásně dovychutí a nemusíme již přidávat sůl.
 
Pomazánka se nejlépe hodí na obložené chlebíčky, které servírujeme se šunkou, plátkem vařeného vajíčka, plátkem nakládané okurky a kouskem nakládané papriky. Chlebíčky jsou ideální jako silvestrovské pohoštění.

Ingredience

  • 0,5 kg brambor uvařených ve šlupce a oloupaných
  • 1 cibule
  • 1/2 ČL mletého pepře
  • 1 PL zeleninovo-sýrové Bujónky
  • 2 PL majonézy
  • 3 PL Lučiny nebo Philadelphie
  • 1 PL hořčice
  • jarní cibulka

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení