Pórková krémová polévka s kukuřicí

Postup přípravy

Pórek nakrájíme na malé kostičky a krátce orestujeme, po té zalejeme vodou (přibližne 1,5l), přidáme Bujónku, kukuřici, sůl, pepř a ostatní koření podle chuti a povaříme přibližně 15 min. Mezitím si na suché panvi prohřejeme polentu, jakmile zavoní, vsypeme ji do hrnce, promícháme a vaříme další 2 minuty. Na závěr můžete rozmixovat. Hotovo, můžeme podávat. Dobrou chuť!

Tip: pokud nejste vegetariáni, můžete zkusit s kuřecí Bujónkou, taky velká dobrota.

 

Ingredience

  • 1 pórek
  • 1 malou plechovku kukuřice (nebo hrst mražené
  • hrst polenty
  • 1-2 PL Zeleninové Bujónky se sýrem parmazánového typu
  • sůl
  • pepř
  • kmín
  • muškátový oříšek

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení