Bramborová chlebíčková pomazánka od VIKI

2 položek celkem
B04 220g
89 Kč

Složení: zelenina 83% (mrkev, celer, cuketa, rajče, cibule, petržel, petrželová nať, česnek), hrubozrnná mořská sůl 12%, Horský sýr 5% (mléko, mlékarénská kultura, syřidlo,...

Kód: 0422
B04 330g
109 Kč

Složení: zelenina 83% (mrkev, celer, cuketa, rajče, cibule, petržel, petrželová nať, česnek), hrubozrnná mořská sůl 12%, Horský sýr 5% (mléko, mlékarénská kultura, syřidlo,...

Kód: 0433
Bramborová chlebíčková pomazánka
  • 0,5 kg brambor uvařených ve šlupce a oloupaných
  • 1 cibule
  • 1/2 ČL mletého pepře
  • 1 PL zeleninovo-sýrové Bujónky
  • 2 PL majonézy
  • 3 PL Lučiny nebo Philadelphie
  • 1 PL hořčice
  • jarní cibulka
Brambory uvaříme v osolené vodě ve šlupce a necháme vychladnout. Vychladlé brambory oškrábeme a nastrouháme na jemném struhadle. K bramborám přidáme nadrobno nakrájenou čerstvou cibuli, majonézu, Lučinu, hořčici, pepř, jarní cibulku nasekanou najemno a Bujónku, která nám pomazánku krásně dovychutí a nemusíme již přidávat sůl.
 
Pomazánka se nejlépe hodí na obložené chlebíčky, které servírujeme se šunkou, plátkem vařeného vajíčka, plátkem nakládané okurky a kouskem nakládané papriky. Chlebíčky jsou ideální jako silvestrovské pohoštění.
 

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení