Tři sestry nenapsal jen A. P. Čechov. Jsme to i my – Katka, Lenka a Anička, sestry z malebného městečka Kyjov ze srdce Slovácka na jižní Moravě. Všechny tři rády vaříme a záleží nám na tom, co jíme. Zdraví máme jen jedno, i proto v kuchyni nejraději používáme kvalitní a čerstvé, nejlépe domácí suroviny. S nimi všechno chutná mnohem lépe.

Jelikož pocházíme z velké rodiny a samy také velké rodiny máme, dobře víme, kolik trpělivosti obnáší nakrmit tolik strávníků. A protože také víme, že to poctivé a přírodní chutná vždy nejlépe, začaly jsme si náš domácí „bujón“ vařit pro vlastní potřebu. Brzy se z něj stal dárek pro kamarády a známé, ale chtěly jsme zajít ještě dál. Odezvy na Bujónku byly pozitivní, a tak jsme se rozhodly se o ni podělit.

A pokud se nám podaří lidem ukázat, že vařit zdravě znamená i chutně a bez chemických dochucovadel, budeme spokojené.

Co je to Bujónka?

Co je to Bujónka?

Bujónka je skvělá, jemná pasta vyrobená pouze z kvalitních surovin.

Z masa z českých farem, čerstvé zeleniny, bylinek, olivového oleje, koření a soli. Jejímu použití se meze nekladou. Bujón navíc neobsahuje žádnou chemii, lepek, ani laktózu. 

S Bujónkou uvaříš i dochutíš vše!