Bujónka je skvělá, jemná pasta vyrobená pouze z kvalitních surovin.

Z masa z českých farem, čerstvé zeleniny, bylinek, olivového oleje, koření a soli. Jejímu použití se meze nekladou. Bujón navíc neobsahuje žádnou chemii, lepek, ani laktózu. 

S Bujónkou uvaříš i dochutíš vše!

Snadné použití 

Vaření rýže, kuskusu, bulguru...

Přílohu uvaříme dle návodu uvedeném na obalu. Do vody, ve které budeme surovinu vařit, vmícháme Bujónku (1 polévková lžíce na 500ml vody). Po uvaření získáme pokrm plný chuti!

Základ polévky

S Bujónkou budeš mít vývar vždy při ruce! Smícháme vodu s přiměřeným množstvím Bujónky a přidáme jakoukoliv zeleninu.

Základní omáčky

Z cibule, oleje a mouky vytvoříme jíšku. Až jíška zezlátne, zalijeme ji vodou, za stálého míchání a přidáme Bujónku a povaříme. Nakonec můžeme přidat smetanu.

...Když Vám Bujónka zbyde, použijte ji kamkoliv místo soli!

Jaký je rozdíl mezi Bujónkou a bujónem v kostce

Jaký je rozdíl mezi Bujónkou a bujónem v kostce

Složení hovězí Bujónky:

hovězí maso 47%, zelenina 41% (celer, mrkev, rajče, cibule, petrželová nať, libeček), hrubozrnná mořská sůl 12%, bobkový list, hřebíček, nové koření.

Bez chemie, lepku a laktózy.

Složení hovězího bujónu v kostce:

sůl jedlá s jodem, škrob, tuk palmový, látky zvýrazňující chuť a vůni (E621, E631, E627), sušený extrakt hovězího masa 7,6% (jedlá sůl, hovězí masový výtažek 47%, tuk palmový), sojový hydrolyzát, cukr, aromata, sušená zelenina (cibule 0,9%, karotka mletá, petrželová nať 0,4%), kvasnicový výtažek, barvivo E150c, kyselina citronová, muškátový květ mletý.

Může obsahovat stopy lepku, vajec, mléka, celeru, vlčího bobu.